KUKA TEKEE SUOMEN PARHAAT PIZZAT?

KUKA ON SUOMEN PIZZAMESTARI 2019?

Pizzamestari 2019 -kilpailun
–semifinalistit on valittu »

Pizzamestari 2019 -kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakinaisesti asuville kokeille ja keittiömestareille. Kilpailu antaa tilaisuuden edistää omaa ammattitaitoa ja uraa.

Tuomaristo on vlainnut semifinaaleihin kahdeksan osallistujaa lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Finaaliin heistä pääsee neljä kilpailijaa.

Pizzamestari kruunataan jo toista kertaa Arlan johdolla vuonna 2019 Fastfood & Café & Ravintola -messutapahtuman yhteydessä Helsingissä 7.3.2019.

 

facebookfeed

3 days ago

Pizzamestari

Esittelyssä semifinalistit:
Imran Ali, Classic Pizza Helsinki

Imran on alunperin kotoisin Pakistanista, jossa hän oli muoti- ja vaatetusalalla. Muutettuaan Suomeen vuonna 2012, hän teki täyskäännöksen intohimonsa, eli ruoan puoleen, ja aloitti työt ravintolakokkina.

"My strengths are my attitude, passion that I like to take challenges that I can do it, my way of thinking that I take both success and failure in a balanced manner. I believe in myself and my hard work and I want perfection in everything."

#pizzamestari2019
...

Esittelyssä semifinalistit: 
Imran Ali, Classic Pizza Helsinki

Imran on alunperin kotoisin Pakistanista, jossa hän oli muoti- ja vaatetusalalla. Muutettuaan Suomeen vuonna 2012, hän teki täyskäännöksen intohimonsa, eli ruoan puoleen, ja aloitti työt ravintolakokkina.

My strengths are my attitude, passion that I like to take challenges that I can do it, my way of thinking that I take both success and failure in a balanced manner. I believe in myself and my hard work and I want perfection in everything.

#pizzamestari2019

 

Comment on Facebook

Best of luck SIR , I hope your passion and your hard work will bring the good result ,my all best wishes for you , 😊

+ View previous comments

2 weeks ago

Pizzamestari

Esittelyssä semifinalistit: Miquel Papaianni on italialais-argentinalainen kokki, joka on työskennellyt hospitality-alalla jo vuodesta 1995. Miquelilla on ollut yhteensä kaksi omaa ravintolaa, joista toinen on pizzeria Argentinan rannikolla, neljän tähden hotellissa.

Miquel muutti Suomeen perheensä kanssa vuonna 2014 jonka jälkeen hän avasi Oulunkylään ystäviensä kanssa pizzeria Capperin. Capperi on Pohjoismaiden ensimmäinen Napolilainen gourmet-pizzeria.

"I do strongly believe that each of one of us who is working in this field are ambassadors of our heritage and is on us to show and demonstrate how rich, tasty and wonderful is the Italian cuisine."

#pizzamestari2019
...

Esittelyssä semifinalistit: Miquel Papaianni on italialais-argentinalainen kokki, joka on työskennellyt hospitality-alalla jo vuodesta 1995. Miquelilla on ollut yhteensä kaksi omaa ravintolaa, joista toinen on pizzeria Argentinan rannikolla, neljän tähden hotellissa.

Miquel muutti Suomeen perheensä kanssa vuonna 2014 jonka jälkeen hän avasi Oulunkylään ystäviensä kanssa pizzeria Capperin. Capperi on Pohjoismaiden ensimmäinen Napolilainen gourmet-pizzeria.

I do strongly believe that each of one of us who is working in this field are ambassadors of our heritage and is on us to show and demonstrate how rich, tasty and wonderful is the Italian cuisine.

#pizzamestari2019

3 weeks ago

Pizzamestari

Esittelyssä semifinalistit:
Alberto Neri, Ravintola Fat Lizard

Italialainen Alberto Neri muutti Suomeen vuonna 2014 ja työskennellyt siitä asti kokkina pääkaupunkiseudun ravintoloissa. Hän on aikoinaan kouluttautui pizzakokiksi Italiassa A.P.I. Associazione Pizzerie Italiane -koulussa.

"Pizza is my passion. Even though I enjoy creating and experimenting with new tastes, traditional Italian flavours and authentic Italian pizza are closest to my heart. I am looking forward to taking part in the Pizzamaster competition!"

#pizzamestari2019
...

Esittelyssä semifinalistit:
Alberto Neri, Ravintola Fat Lizard

Italialainen Alberto Neri muutti Suomeen vuonna 2014 ja työskennellyt siitä asti kokkina pääkaupunkiseudun ravintoloissa. Hän on aikoinaan kouluttautui pizzakokiksi Italiassa A.P.I. Associazione Pizzerie Italiane -koulussa.

Pizza is my passion. Even though I enjoy creating and experimenting with new tastes, traditional Italian flavours and authentic Italian pizza are closest to my heart. I am looking forward to taking part in the Pizzamaster competition!

#pizzamestari2019

 

Comment on Facebook

Bravo Alberto dai fai vedere chi sei 😉

👍

Spero tanto di assaggiare la tua pizza. Bella foto, non sembri affaticato, fresco come 'na rosa 😋😘😘

Che faccia 😂😂

Daje roscio 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

+ View previous comments

4 weeks ago

Pizzamestari

Semifinalistien esittely:
Akseli Mäki on 23-vuotias kokki Turusta. Hän on työskennellyt Ravintola Tårgetissa jo lähemmäs 4 vuotta ja tekee päivittäisessä työssäni paljon muutakin ruokaa kuin pizzaa.

"Olen päässyt työskentelemään mahtavien ammattilaisten kanssa, joilta olen oppinut erittäin paljon. Näitä oppeja lähden yhdistelemään ja toteuttamaan kisassa. Olin mukana kilpailussa myös viime vuonna, josta olen kasvanut jälleen yhden vuoden ja kehittänyt taitojani pizzan tekijänä ja kokkina."

Tsemppiä kisaan Akseli!
#pizzamestari2019
...

Semifinalistien esittely: 
Akseli Mäki on 23-vuotias kokki Turusta. Hän on työskennellyt Ravintola Tårgetissa jo lähemmäs 4 vuotta ja tekee päivittäisessä työssäni paljon muutakin ruokaa kuin pizzaa. 

Olen päässyt työskentelemään mahtavien ammattilaisten kanssa, joilta olen oppinut erittäin paljon. Näitä oppeja lähden yhdistelemään ja toteuttamaan kisassa. Olin mukana kilpailussa myös viime vuonna, josta olen kasvanut jälleen yhden vuoden ja kehittänyt taitojani pizzan tekijänä ja kokkina.

Tsemppiä kisaan Akseli!
#pizzamestari2019

 

Comment on Facebook

Hyvä puhe! #ake7

Hyvä Ake!

🤩🤩

👍

👍

+ View previous comments

Load more

Mestarin kumppanit

arla prologo_waarnio-metrohkscandietaeasyfairsFoodCampMedanta