Teetkö sinä Suomen parhaat pizzat?

Sinustako Suomen Pizzamestari 2019?

Etsimme Suomen parhaita pizzoja ja pizzantekijöitä
– hae mukaan kilpailuun! »

Pizzamestari 2019 -kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakinaisesti asuville kokeille ja keittiömestareille. Kilpailu antaa tilaisuuden edistää omaa ammattitaitoa ja uraa. Kilpailun hakuaika on 1.9. – 15.12.2018.

Tuomaristo valitsee semifinaaleihin kahdeksan osallistujaa lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Finaaliin pääsee neljä kilpailijaa.

Pizzamestari kruunataan jo toista kertaa Arlan johdolla vuonna 2019 Fastfood & Café & Ravintola -messutapahtuman yhteydessä Helsingissä 7.3.2019.

 

facebookfeed

3 days ago

Pizzamestari

Pizzavinkki: TIESITKÖ, että Arla Gouda pizzajuustomuru sopii loistavasti bianco-pizzoihin?

Vaalea ja maukas Arla goudajuusto säilyttää vaalean värinsä myös paistettaessa. Lue lisää Arlan monipuolisesta Pizzajuustovalikoimasta uudesta Arla Inspirations -lehdestä.

Mehevissä pizzajuustoissa on se juttu:
issuu.com/proim/docs/arla_inspirations_elehti_syksy_2018/22

#pizzamestari2018 #arla
...

Pizzavinkki: TIESITKÖ, että Arla Gouda pizzajuustomuru sopii loistavasti bianco-pizzoihin?

Vaalea ja maukas Arla goudajuusto säilyttää vaalean värinsä myös paistettaessa. Lue lisää Arlan monipuolisesta Pizzajuustovalikoimasta uudesta Arla Inspirations -lehdestä.

Mehevissä pizzajuustoissa on se juttu:
https://issuu.com/proim/docs/arla_inspirations_elehti_syksy_2018/22

#pizzamestari2018 #arla

1 week ago

Pizzamestari

Esittelyssä tuomaristo:

Kannuksen Lihakaupan ja Poutun makumaakari Antti Vahtera on Suomen tunnetuimpia keittiömestareita. Hän edusti Suomea vuoden 1995 Bocuse d’Or -kokkikilpailussa, suurelle yleisölle hän on tullut tutuksi myös television ruokaohjelmien kautta. Vuosien varrella Antista on tullut arvostettu ruokakirjailija, suosittuja ruokakirjoja on jo toistakymmentä. Tällä hetkellä Antti tekee tiiviisti tuotekehitystyötä Kannuksen Lihakaupan ja Poutun tuotteistukseen, alkuun kuluttaja tuotteisiin, mutta jatkossa myös foodservice sektorille.

"Lupautuminen tuomaristoon, oli alusta asti selvää. itse paljon kilpailleena, tiedän kilpailijoiden paineet itse kisassa. On loistavaa seurata kilpailijoiden antautumista kisaan", toteaa Antti.

#pizzamestari2019
...

Esittelyssä tuomaristo:

Kannuksen Lihakaupan ja Poutun makumaakari Antti Vahtera on Suomen tunnetuimpia keittiömestareita. Hän edusti Suomea vuoden 1995 Bocuse d’Or -kokkikilpailussa, suurelle yleisölle hän on tullut tutuksi myös television ruokaohjelmien kautta. Vuosien varrella Antista on tullut arvostettu ruokakirjailija, suosittuja ruokakirjoja on jo toistakymmentä. Tällä hetkellä Antti tekee tiiviisti tuotekehitystyötä Kannuksen Lihakaupan ja Poutun tuotteistukseen, alkuun kuluttaja tuotteisiin, mutta jatkossa myös foodservice sektorille.

Lupautuminen tuomaristoon, oli alusta asti selvää. itse paljon kilpailleena, tiedän kilpailijoiden paineet itse kisassa. On loistavaa seurata kilpailijoiden antautumista kisaan, toteaa Antti.

#pizzamestari2019

2 weeks ago

Pizzamestari

Perjantain kruunaa itse tehty pizza! Kuvassa Pizzamestari 2017 -voittajan Davide Sindonin huikea luomus, Pizza Parmigiana 🍕🍕👌

#pizzamestari2019 #pizzaperjantai #TGIF
...

Perjantain kruunaa itse tehty pizza! Kuvassa Pizzamestari 2017 -voittajan Davide Sindonin huikea luomus, Pizza Parmigiana 🍕🍕👌

#pizzamestari2019 #pizzaperjantai #TGIF

2 weeks ago

Pizzamestari

Tänä vuonna Fastfood & Café & Ravintola valloittaa myös Tampereen. 10.10.–11.10. Ravintola-alan ammattilainen, tule ottamaan hyvä startti kevään tapahtumaan Tampereelta!

#pizzamestari2019
...

Tänä vuonna Fastfood & Café & Ravintola valloittaa myös Tampereen. 10.10.–11.10. Ravintola-alan ammattilainen, tule ottamaan hyvä startti kevään tapahtumaan Tampereelta!

#pizzamestari2019
Load more

Mestarin kumppanit

arla prologo_waarnio-metrohkscandietaeasyfairsFoodCamp