PIZZAMESTARI 2019 -KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailun järjestäjät

Kilpailun järjestäjinä toimivat Arla Oy ja Food Camp Finland Oy.

Muut yhteistyökumppanit ovat Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku, Pouttu Oy, Dieta Oy ja Easyfairs Oy.

 

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet, ammatikseen ruokaa valmistavat kokit tai keittiömestarit. Karsintatuomaristo valitsee semifinaalin kilpailijat anonyymisti lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Semifinaaliin valitaan kahdeksan kilpailijaa. Finaaliin pääsee neljä kilpailijaa. Hae kilpailuun mukaan tästä ».

 

3. Kilpailuaika

Kilpailuun voi hakea 1.9.– 15.12.2018 välisenä aikana. Hakuaika päättyy 15.12.2018 klo 24.00. Linkki osallistumislomakkeeseen on tässä ». Hakuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla.

 

4. Karsinta, semifinaali ja finaali

Karsinta
Kisaan ilmoittaudutaan lähettämällä oma pizzaresepti sekä kuva valmiista pizzasta. Karsintakilpailun resepti ja valokuvat tulee toimittaa viimeistään 15.12.2018 kello 24. mennessä tämän nettisivuston kilpailulomakkeella ».

Karsintatuomaristo valitsee semifinaalin kilpailijat anonyymisti reseptien ja valokuvien mukaan. Kilpailijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailuun pääsemisestä viimeistään 11.1.2019 mennessä, jonka jälkeen semifinalistit julkistetaan.

Semifinaali
Semifinaali järjestetään 6.3.2019 Helsingin Messukeskuksessa pidettävässä Fastfood & Café & Ravintola
-ammattilaistapahtumassa. Kahdeksan semifinalistia tekevät tuomariston valvonnassa kaksi erilaista pizzaa: omalla reseptillä (sama resepti, jolla ilmoittauduttiin kilpailuun) sekä kumppanikorin raaka-aineista.
Semifinaaliin kilpailijat tuovat oman taikinapohjan tullessaan kilpailupaikalle. Semifinaalissa kilpailijoilla on valmistautumisaikaa 5 minuuttia ja pizzan tekoaikaa 10 minuuttia.

Finaali
Finaali järjestetään 7.3.2019 Helsingin Messukeskuksessa pidettävässä Fastfood & Café & Ravintola -ammattilaistapahtumassa. Neljä parasta semifinalistia valitaan finaaliin.
Finaalitehtävä julkistetaan tammikuussa 2019.

 

5. Tuomaristo 

Kilpailun tuomaristo koostuu alan ammattilaisista ja kilpailun yhteistyökumppaneiden edustajista. Kilpailun päätuomarina on huippukokki Pekka Terävä. Päätuomari osallistuu pisteytykseen ja tasatilanteessa tekee päätöksen, mikäli tuomaristo ei pääse asiasta sopimukseen.

 

6. Kilpailun palkinnot

1. palkinto 4.000 € rahaa
2. palkinto 700 € rahaa
3. palkinto 300 € rahaa

Jokainen karsintoihin osallistuja saa pienen lahjan.
Semifinalistit saavat ravintolan seinälle laitettavan diplomin.
Kolme parasta saavat oman diplomin.

 

7. Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

 

8. Verot ja muut kulut

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailijalle mahdollisesti aiheutuvista matka- tai majoituskuluista.

Kilpailun voittajat vastaavat kilpailupalkinnosta mahdollisesti aiheutuvasta verosta.

 

9. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun jokainen osallistuja myöntää järjestäjille ja kumppaniyrityksille oikeuden käyttää nimeään, kuvansa ja lausumaa sekä reseptejä ja kuvia kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa ja viestinnässä eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

 

10. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.
Osallistu kilpailuun täältä »