1. Kilpailun järjestäjät
Kilpailun järjestäjinä toimivat Arla Oy ja Food Camp Finland Oy.
Muut yhteistyökumppanit ovat: Metos Oy, Verso Food Oy, Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku ja Easyfairs Oy.
2. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet, ammatikseen ruokaa valmistavat kokit tai keittiömestarit. Karsintatuomaristo valitsee semifinaalin kilpailijat anonyymisti lähetettyjen reseptien ja kuvien perusteella. Semifinaaliin valitaan kahdeksan kilpailijaa. Finaaliin pääsee neljä kilpailijaa.
3. Kilpailuaika
Kilpailuun voi hakea 15.11.2020-18.6.2021 välisenä aikana. Hakuaika päättyy 18.6.2021 klo 24.00. Hakuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla.
4. Karsinta, semifinaali ja finaali
Semifinaali
Semifinaali järjestetään 13.10.202. Kahdeksan semifinalistia tekevät tuomariston valvonnassa kaksi erilaista pizzaa: omalla reseptillä (sama resepti, jolla ilmoittauduttiin kilpailuun) sekä toisen pizzan Pizzamestari-kilpailun yhteistyökumppaneiden raaka-aineista.
Kilpailijat tuovat semifinaaliin oman pizzataikinan. Samasta taikinasta valmistetaan sekä oman reseptin pizza että yhteistyökumppaneiden raaka-aineista valmistettava pizza. Molempia pizzoja valmistetaan 2 kpl (= neljää pizzaa yhteensä). Kilpailijat saavat tuoda tullessaan kaikki raaka-aineet valmiiksi pilkottuina, mutta kastikkeet valmistetaan paikan päällä.
Semifinaalissa kilpailijoilla on yhteensä 30 minuuttia aikaa valmistaa molemmat kilpailutuotteet.
Finaali
Finaali järjestetään 14.10.2021. Neljä parasta semifinalistia valitaan finaaliin. Finalistit valmistavat kaksi pizzaa: yllätyskorin - ja kumppanikorin raaka-aineista.
5. Tuomaristo
Kilpailun päätuomarina toimii Andy Bacon – Snr Global Culinary Lead – Arla
6. Kilpailun palkinnot
1. palkinto 4.000 € rahaa
2. palkinto 700 € rahaa
3. palkinto 300 € rahaa
Semifinalistit saavat ravintolan seinälle laitettavan diplomin.
Kolme parasta saavat oman diplomin.
7. Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu
Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu
Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
8. Verot ja muut kulut
Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailijalle mahdollisesti aiheutuvista matka- tai majoituskuluista.
Kilpailun voittajat vastaavat kilpailupalkinnosta mahdollisesti aiheutuvasta verosta.
9. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus
Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun jokainen osallistuja myöntää järjestäjille ja kumppaniyrityksille oikeuden käyttää nimeään, kuvansa ja lausumaa sekä reseptejä ja kuvia kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa ja viestinnässä eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.
10. Sääntöjen muuttaminen
Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.
Lisätietoja:
Food Camp Finland Oy
Maarit Kivilahti
Projektijohtaja
050 4144 267
maarit.kivilahti@foodcampfinland.fi
Kaikki oikeudet pidätetään. © Pizzamestari 2021