Kilpailun tuomaristo

Andy BaconVuoden 2021 päätuomarina toimii Andy Bacon
– Snr. Global Culinary Lead – Arla​
Andy työskentelee Arlalla Snr. Global Culinary Leadin roolissa ja tunnustautuu olevansa todellinen pizzalla herkuttelija: ”Minulle hyvin tehty pizza on yksi elämän suurimmista nautinnoista”.
Uransa aikana Andy on työskennellyt monipuolisesti ruoka-alalla niin foodservicen kuin vähittäiskaupan puolella, keräten roppakaupalla kokemusta muun muassa tuotekehityksestä ja -testauksesta, resepti- ja konseptikehityksestä sekä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisestä ja tukemisesta. Tämän lisäksi hän johtaa Arlalla yrityksen omaa kansainvälistä kokkiyhteisöä.

MiguelPapaianniMiguel Papaianni
Vuoden 2019 pizzamestari Miguel Papaianni toimii keittiömestarina ja ravintoloitsijana ravintola Capperissa, Helsingissä.
Miquel Papaianni on italialais-argentinalainen kokki, joka on työskennellyt hospitality-alalla jo vuodesta 1995. Miquelilla on ollut yhteensä kaksi omaa ravintolaa, joista toinen on pizzeria Argentinan rannikolla, neljän tähden hotellissa.
Miquel muutti Suomeen perheensä kanssa vuonna 2014 jonka jälkeen hän avasi Oulunkylään ystäviensä kanssa pizzerian Capperin, joka on Pohjoismaiden ensimmäinen Napolilainen gourmet-pizzeria.

PekkaTeravaPekka Terävä
Keittiömestari ja ravintoloitsija, Olo-Group.
Suomen ensimmäinen Vuoden Kokki vuodelta -95 on sekä kisannut että tuomaroinut uransa aikana useassa eri kokkikilpailussa. Hän on ollut useita vuosia mm. kokkimaajoukkueen riveissä sekä tuomaroinut arvostetussa Bocuse d’Or -kilpailussa.

HenriAlenHenri Alén, Ultima Fiasco?
Henri Alén on suomalaisen ravintolamaailman vaikuttaja, keittiömestari ja ravintoloitsija, joka tunnetaan monista huippuravintoloistaan kuin koko ravintola-alan puolestapuhujana.

LinneaVihonenLinnea Vihonen, Linnea & Lobsters
Linnea Vihonen on keittiömestari ja ruokasuunnittelija tunnetaan useista tv-ohjelmista, mutta ennen kaikkea rohkeudestaan rikkoja rajoja. Keittiövuosien jälkeen, nykyinen toimenkuva yrittäjänä kattaa kaikkea food design:sta sisällöntuottamiseen ja tapahtumien menusuunnittelusta yksityisillallisiin. Rakkaudesta lajiin. Aina.
Antti_LeistenAntti Leistèn, Metro-tukku
Antti Leistén on Wihurin Metro-tukun ravintolakaupan kenttämyynnin päällikkö, jonka tinkimätön asiakasnäkökulma näkyy kaikessa tekemisessä. Vuodet ravintolakeittiöissä ovat tuoneet vahvaa alan ymmärrystä ja asiantuntemusta. Palkintokaapista löytyy mm. Vuoden Kokki -mitaleita, 2. sija vuodelta 2000 ja 3. sija v. 2003.

 

Comments are closed.