
Inspiroivassa ja kovatasoisessa kilpailussa ovat aiempina vuosina loistaneet:
Pizzamestari 2021
Ryan Michael Rodrigo, Story Restaurant Kamppi, Helsinki
Ryan Rodrigo on toiminut ruoka-alalla jo yli 10 vuotta. Hän on työskennyt kokkina ja pizzojen ammattilaisena, Pizzaiolona, hotelleissa ja fine dining -keittiöissä.
”My passion for making sourdoughs and pizzas leads me to this competition.”
Kilpailun päätuomari Andy Bacon perusteli voittajavalintaa: Hyvä pohja, maku kohdallaan ja tekijällä silmää yksityiskohdille.

Toinen sija: Thomas Waenerberg, Nordic Pizza Company, Turku
Kolmas sija: Jeremias Nurmi, Poppa, Espoo
Neljäs sija: Alberto Neri, Fat Lizard, Helsinki

Pizzamestari 2019
Miguel Papaianni, Capperi, Helsinki
Vuoden 2019 pizzamestari Miguel Papaianni toimii keittiömestarina ja ravintoloitsijana ravintola Capperissa, Helsingissä.
Miquel Papaianni on italialais-argentinalainen kokki, joka on työskennellyt hospitality-alalla jo vuodesta 1995. Miquelilla on ollut yhteensä kaksi omaa ravintolaa, joista toinen on pizzeria Argentinan rannikolla, neljän tähden hotellissa.
Miquel muutti Suomeen perheensä kanssa vuonna 2014 jonka jälkeen hän avasi Oulunkylään ystäviensä kanssa pizzerian Capperin, joka on Pohjoismaiden ensimmäinen Napolilainen gourmet-pizzeria.

Toinen sija: Matteo Macaluso, Daddy Greens Pizzabar
Kolmas sija: Martin Harmina, Strandhovet
Neljäs sija: Alberto Neri, Fat Lizard, Helsinki

Pizzamestari 2017
Davide Sindoni, Sergio's, Turku
Davide on Turussa työskentelevä italialainen pizzataituri. Hänellä on jo yli 10 vuoden kokemus pizzanteosta ja hän on uransa aikana työskennellyt mm. eri puolella Italiaa ja Espanjaa.
Vuonna 2013 Davide kouluttautui pizzan ammattilaiseksi, Pizzaioloksi, ja syventyi hiivataikinan maailmaan. Hän on myös erikoistunut gluteenittoman taikinan ja aidon napolilaisen pizzan tekoon.

Toinen sija: Jason McArdle, Ravintola Gustavo
Kolmas sija: Lotten Lindborg, Piece n Love
Neljäs sija: Mika Heiskanen, Kanresta Oy
